Spinning Babies®

Synnytysvalmennus pienryhmässä tai yksilöllisesti vastaanotolla lisää kehollista tasapainoa raskausaikaan ja synnytykseen
Varaa aika
Toiveena kivuton raskausaika ja sujuvampi synnytys? Nyt on tilaisuus päästä synnytyskumppanin kanssa kolmen tunnin Spinning Babies® Parent Class -synnytysvalmennukseen Helsingissä! Voit tulla valmennukseen missä tahansa vaiheessa raskautta.
Onko Helsinki liian kaukana? Lataa Spinning Babies® Parent Class omalle laitteellesi ja katso kotona!
Spinning Babies -synnytysvalmennuksessa painotetaan vauvan aktiivista roolia synnytyksessä. Synnytyksen aikana vauvan täytyy laskeutua lantion läpi. Valmennuksessa opit liikkeitä, jotka auttavat tekemään vauvalle tilaa lantion eri osiin. Opit, miten voit yhdessä synnytyskumppanisi kanssa vaikuttaa luisen lantion ja pehmytosien myötäävyyteen ja lisätä lantion sisäistä tilaa raskausaikana ja synnytyksessä. Spinning Babies auttaa ymmärtämään, miten vauva löytää optimaalisen asennon kohdussa sujuvampaa synnytystä varten.

Kolmen tunnin valmennuksen aikana opit

  • Spinning Babies® -tekniikoita raskausaikaan ja synnytykseen
  • ”Daily Essentials” -harjoituksia lievittämään raskausajan kipuja ja valmistamaan kehoa synnytykseen
  • Synnytysasentoja, jotka avaavat lantiota ja auttavat vauvaa syntymään helpommin
  • Kumppanille tapoja helpottaa synnyttäjän oloa raskausaikana ja synnytyksessä
Spining Babies® Parent Educator

Kätilö Eeva Itkonen on sertifioitu Spinning Babies -synnytysvalmentaja (Spinning Babies® Certified Parent Educator).

Valmennuksen jälkeen saat itsellesi sähköisen kattavan englanninkielisen Spinning Babies -materiaalin tueksesi synnytykseen valmistautumiseen.

Yksilövalmennus 180 euroa / 3 h valmennus (2 henkilöä). Yksilövalmennus järjestetään vastaanottotilassani Herttoniemessä, Siilitie 18, Helsinki.

Pienryhmävalmennus 4-8 hengen ryhmässä 160 euroa / 3 h valmennus (2 henkilöä). Early bird -hinta 150 euroa ilmoittautuessasi vähintään 4 viikkoa ennen valmennnusta (maksu ennakkolaskulla). Seuraava ryhmä järjestetään su 17.11. klo 13-16 (Early Bird -hinta 20.10. saakka).

Tutustuin Spinning Babies -menetelmään kahdeksan vuotta sitten odottaessani kuopustani, kun etsin helpotusta raskausajan vaivoihin ja apua synnytykseen valmistautumiseen. Vuonna 2014 osallistuessani Spinning Babies -koulutukseen Amsterdamissa kovin moni ei Suomessa vielä ollut kuullut koko asiasta. Vähitellen yksityisyrittäjänä toimivat kätilöt ja doulat alkoivat levittää sanaa asiakkaidensa keskuudessa. Tällä hetkellä varmasti lähes jokainen synnytyssalissa työskentelevä kätilö ympäri Suomea tietää ainakin jonkun kollegan, joka on perehtynyt menetelmän käyttöön. Olen iloinen, että nyt myös perheiden on mahdollista saada Spinning Babies -valmennusta jo raskausaikana.

Opetus oli selkeää ja havainnollistavaa. Opimme paljon perusasioita, joista osan olin/olimme kuulleet/lukeneet, mutta asiat aukesivat paljon paremmin konkreettisten esimerkkien avulla. Erityisen hyvin selkeni nyt vauvan liikkuminen lantiossa ja miten vauvalle pystyy tehdä tilaa omilla liikkeillään. Myös liikkeiden harjoittelu konkreettisesti ja rauhassa toimi hyvin ja tuntuu että ne on nyt helppo ottaa käyttöön.

Oli oikein informatiivista meille ensikertalaisille ja miehenikin pääsi aktiivisesti osallistumaan ja koki hyötyvänsä kurssin sisällöstä. Oli tärkeää päästä käytännössä kokeilemaan harjoituksia. Nyt on varma  olo lähteä harjoittelemaan kotona.

Ajanvaraus Spinning Babies -valmennukseen

Olen kiinnostunut yksilövalmennuksesta:

Ilmoittaudun pienryhmävalmennukseen:

14 + 11 =

Spinning Babies Breech Tilti
Spinning Babies Abdominal Release
Spinning Babies Dip the Hip
Spinning Babies Forward Leaning Inversion
Synnytys tukihenkilön opas

Ilmainen kätilön opas tukihenkilölle + synnytystoivelista!

 

Kirjoita allaolevaan kenttään sähköpostisi ja lähetän sinulle ilmaisen 11-sivuisen tukihenkilön oppaan synnytykseen sekä pohjan synnytystoivelistan kirjoittamiseen. Saat myös uutisia tulevista tapahtumista sähköpostiisi keskimäärin 1-2 kertaa kuussa.

Tarkista sähköpostisi! Jos viesti ei ole saapunut inboxiisi muutaman minuutin kuluessa, kokeile sähköpostisi hakutoimintoa hakusanalla jaga.fi.

Pin It on Pinterest