Ajanvaraus ja yhteystiedot

Valitse tarpeisiisi sopiva yksilöllinen tapaaminen, kotikäynti, tilauskurssi tai koulutus ja löydä ratkaisu yhdessä kätilön kanssa

Kätilön vastaanotto Helsingin keskustassa Manipurassa (Salomonkatu 19, Kamppi, Helsinki) torstaisin sekä kotikäynnit Helsingissä. Maksuvälineinä käy korttimaksu (MasterCard, Visa, Electron, American Express, Maestro, JCB, China Union Pay) sekä käteinen.

Voit varata ajan puhelimitse 044-987 6191, sähköpostilla info@jaga.fi, sivun alalaidassa olevalla yhteydenottolomakkeella tai sähköisen ajanvarauksen kautta. Nettiajanvarauksen kautta varaat ajan kätevästi silloin, kun sinulle sopii. Jos sopivia aikoja ei löydy, soita tai laita viestiä yhteydenottolomakkeen kautta. Kaikki vapaat ajat eivät näy nettiajanvarauksessa! Voit soittaa tai laittaa viestiä myös silloin, kun haluat lisätietoja palveluista. Tarkista varauksen tehtyäsi, että olet saanut varausvahvistuksen sähköpostiisi.

Yhteystiedot

Sähköposti: info (at) jaga.fi
Puhelin: 044-9876191
Y-tunnus: 2634634-1
Vastaanotto: Manipura, Salomonkatu 19, Kamppi

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

1 + 13 =

Kätilö- ja koulutuspalvelu Jaga

Salomonkatu 19, 00100 Helsinki

Synnytys tukihenkilön opas

Ilmainen kätilön opas tukihenkilölle + synnytystoivelista!

 

Kirjoita allaolevaan kenttään sähköpostisi ja lähetän sinulle ilmaisen 11-sivuisen tukihenkilön oppaan synnytykseen sekä pohjan synnytystoivelistan kirjoittamiseen. Saat myös uutisia tulevista tapahtumista sähköpostiisi keskimäärin 1-2 kertaa kuussa.

Tarkista sähköpostisi! Jos viesti ei ole saapunut inboxiisi muutaman minuutin kuluessa, kokeile sähköpostisi hakutoimintoa hakusanalla jaga.fi.

Pin It on Pinterest