Ajanvaraus ja yhteystiedot

Valitse tarpeisiisi sopiva yksilöllinen tapaaminen, kotikäynti, tilauskurssi tai koulutus ja löydä ratkaisu yhdessä kätilön kanssa

Vastaanottotilani sijaitsee Herttoniemessä osoitteessa Siilitie 18 D, 00800 Helsinki. VIeraspaikkoja löytyy talon edestä omalla autolla tuleville. Julkisilla pääset paikalle busseilla 79 ja 81 (pysäkin nimi on Siilitie 11).

Maksuvälineinä käy korttimaksu (MasterCard, Visa, Electron, American Express, Maestro, JCB, China Union Pay) sekä käteinen.

Voit varata ajan puhelimitse 044-987 6191, sähköpostilla info (at) jaga.fi tai yhteydenottolomakkeella. Voit soittaa tai laittaa viestiä myös silloin, kun haluat lisätietoja palveluista. 

Yhteystiedot

Sähköposti: info (at) jaga.fi
Puhelin: 044-9876191
Y-tunnus: 2634634-1

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

13 + 8 =

Synnytys tukihenkilön opas

Ilmainen kätilön opas tukihenkilölle + synnytystoivelista!

 

Kirjoita allaolevaan kenttään sähköpostisi ja lähetän sinulle ilmaisen 11-sivuisen tukihenkilön oppaan synnytykseen sekä pohjan synnytystoivelistan kirjoittamiseen. Saat myös uutisia tulevista tapahtumista sähköpostiisi keskimäärin 1-2 kertaa kuussa.

Tarkista sähköpostisi! Jos viesti ei ole saapunut inboxiisi muutaman minuutin kuluessa, kokeile sähköpostisi hakutoimintoa hakusanalla jaga.fi.

Pin It on Pinterest