Synnytysvalmennus netissä kätilön kanssa

05.01.2018 | Synnytys | 0 Kommenttia

Haikara™ on henkilökohtainen etävalmennus synnytykseen kätilön kanssa.  Etävalmennus sopii erityisesti sinulle, joka haluat valmistautua synnytykseen yhdessä kätilön kanssa, mutta omassa rauhassasi, asuinpaikasta riippumatta.

Olen kehittänyt Haikara™-synnytysvalmennuksen yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa. Pilottikokeilu käynnistyy 15.1.2018 Et saa ostettua kurssia tämän jälkeen enää tällä hinnalla!

Ilmoittautumisen jälkeen saat ensimmäisen valmennuspaketin sähköpostiisi. Neljän viikon kurssin aikana  saat joka viikko monipuolisen synnytysvalmennuskirjeen sähköpostiisi. Lisäksi pakettiin kuuluu henkilökohtainen tuki kurssin ajan.
Chat, Whatsapp, puhelin- ja sähköpostiyhteys kätilön kanssa on käytössäsi. Synnytysvalmennuksen aikana saat vastaukset ammattilaiselta sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Synnytysvalmennuksessa opit

  • Miten voit valmistautumalla vaikuttaa synnytyskokemukseen ja synnytysympäristöön
  • Lääkkeettömistä ja lääkkeellisistä kivunlievitysmenetelmistä synnytyksen eri vaiheissa
  • Yksinkertaisia harjoituksia, joilla voit lisätä kehollista tasapainoa raskausaikana ja synnytyksen etenemiselle suotuisia asentoja.
  • Lempeitä harjoituksia auttamaan vauvaa parempaan asentoon, jos vauva on perätilassa tai poikittain kohdussa.
  • Näin voit vähentää kehon jännitysten, kiputilojen ja vanhojen vammojen vaikutuksia synnytyksen kulkuun.

Seuraa Instagramissa: @synnytysvalmennus

Synnytys tukihenkilön opas

Ilmainen kätilön opas tukihenkilölle + synnytystoivelista!

 

Kirjoita allaolevaan kenttään sähköpostisi ja lähetän sinulle ilmaisen 11-sivuisen tukihenkilön oppaan synnytykseen sekä pohjan synnytystoivelistan kirjoittamiseen. Saat myös uutisia tulevista tapahtumista sähköpostiisi keskimäärin 1-2 kertaa kuussa.

Kiitos tilauksesta! Tarkista myös roskaposti- tai tarjouspostilaatikkosi, jos et näe viestiä inboxissasi. Jos viesti ei ole saapunut inboxiisi muutaman minuutin kuluessa, kokeile sähköpostisi hakutoimintoa hakusanalla jaga.fi.