Kampin Perhepiste tarjoaa imetysohjausta ja synnytysvalmennusta kätilön vastaanotolla Helsingin keskustassa

02.10.2021 | Kampin Perhepiste

Kätilön ja terveydenhoitajan vastaanotto avautuu Helsingin keskustaan. Kampin Perhepisteestä saat tukea raskausaikaan, synnytykseen valmistautumiseen, synnytyksen jälkeiseen aikaan ja imetykseen ammattitaidolla, nopeasti ja vaivattomasti. Meille on helppo tulla: sijaitsemme Helsingin keskustassa, Kampin perhekeskusta vastapäätä osoitteessa Malminkatu 36, 2. krs. Me tulemme myös tarvittaessa luoksesi kotikäynnille. Ajanvaraus onnistuu helposti sähköisen ajanvarauksen kautta.

Perhepisteen palvelut:

  • kätilö-terveydenhoitajan äitiys- ja lastenneuvola (ei rokotuksia)
  • synnytysvalmennus
  • imetysvalmennus
  • imetysohjaus
  • synnytyskeskustelu
  • TENS-laitevuokraus (tulossa)
  • kätilödoulapalvelut

Tutun kätilö-terveydenhoitajan kanssa on mahdollista perehtyä juuri sinulle tärkeisiin asioihin. Stressin vähentäminen raskausaikana on tärkeää niin odottajalle, vauvalle kuin koko perheen hyvinvoinnille. Raskaus ja lapsivuodeaika on ainutkertaista aikaa, jolloin kannattaa etsiä itselleen kaikki mahdollinen tuki ja apu. Voit varata ajan milloin vain – ennen raskautta, alkuraskaudessa, loppuraskaudessa tai synnytyksen jälkeen.

Imetysohjauksesta saat apua, kun ongelmana imetyskipu, vauvan imuote, kireä kielijänne, kysymykset maidon riittävyydestä ja maitomäärän lisäämisestä, suihkutissit, sopivan imetysasennon löytäminen, lisämaitojen antaminen ja purkaminen sekä vauvan hulinat tai rintaraivarit. Henkilökohtainen ja yksilöllinen tapaaminen imetysohjaajan kanssa auttaa ratkaisemaan ongelmia. Raskausaikana tapaamisen aiheena voi olla imetyksen aloittamiseen ja ensi-imetykseen valmistautuminen: kuinka saada imetys mahdollisimman hyvään alkuun synnytyksen jälkeen. Imetysohjausta voit saada myös vieroitukseen ja imetyksen lopettamiseen liittyen.

Palvelemme myös etänä

Jos paikan päälle Kamppiin on vaikea tulla, etävastaanotto on hyvä ratkaisu. Etävastaanotto toteutuu Zoom-videopuhelun välityksellä. Puoliso, kumppani tai tukihenkilö on tervetullut osallistumaan myös etävastaanotolle. Valmistautuminen synnytykseen ja vauva-aikaan, imetysohjaus ja synnytyskeskustelu onnistuvat hyvin myös etäyhteydellä. Myös Mielenrauhaa synnytykseen ja vauva-aikaan -synnytysvalmennus toteutuu etäryhmässä.

Kaikkien palveluiden hinnat löydät täältä: Hinnasto

Sijainti Kampissa

Perhepiste sijaitsee osoitteessa Malminkatu 36, 2. krs, vastapäätä Kampin perhekeskusta. Saat tarkat saapumisohjeet ajanvarauksen yhteydessä. Paikalle pääsee kätevästi metrolla tai useilla busseilla. Lähin maksullinen pysäköintihalli on P-Autotalo (EuroPark). Tila ei valitettavasti ole esteetön. Etsimme esteetöntä tilaa, mutta tällä hetkellä voit halutessasi varata etävastaanoton tai kotikäynnin. Jos sinulla on kysyttävää tai et löydä sähköisestä ajanvarauksesta sopivaa aikaa, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Lue myös:

Synnytys tukihenkilön opas

Ilmainen kätilön opas tukihenkilölle + synnytystoivelista!

 

Kirjoita allaolevaan kenttään sähköpostisi ja lähetän sinulle ilmaisen 11-sivuisen tukihenkilön oppaan synnytykseen sekä pohjan synnytystoivelistan kirjoittamiseen. Saat myös uutisia tulevista tapahtumista sähköpostiisi keskimäärin 1-2 kertaa kuussa. 

Kiitos tilauksesta! Tarkista myös roskaposti- tai tarjouspostilaatikkosi, jos et näe viestiä inboxissasi. Jos viesti ei ole saapunut inboxiisi muutaman minuutin kuluessa, kokeile sähköpostisi hakutoimintoa hakusanalla jaga.fi.