Vauva perätilassa?

Varaa nyt

Raskauden kääntyessä viimeiselle kolmannekselle vauva viimeistään kääntyy kohdussa pää alaspäin. Entä jos vauva pysyykin loppuraskaudessa perätilassa, poikittain tai vaihtaa päivittäin asentoa kohdussa?

Varaa aika yksilölliseen tapaamiseen, jossa käymme läpi lukuisia erilaisia lempeitä keinoja ja kehoa tasapainottavia tekniikoita, joilla vauvaa voi houkutella kääntymään pää alaspäin. Saat myös tietoa perätilasynnytyksestä, synnytykseen valmistautumisesta ja vaihtoehdoista. 

Paras aika tapaamiselle on raskausviikolta 32+0 alkaen. Saat selkeät ohjeet harjoituksiin, joilla voi edesauttaa vauvan kääntymistä sekä mahdollisen ulkokäännöksen onnistumista. Tapaaminen on mahdollista järjestää vastaanotollani, kotikäyntinä tai etänä. Jos sähköisessä ajanvarauksessa ei ole sopivia aikoja, ota yhteyttä!

Eeva Itkonen

Eeva Itkonen

Olen kätilö, terveydenhoitaja, sertifioitu doula ja sertifioitu Spinning Babies -synnytysvalmentaja. Tutustuin Spinning Babies -menetelmään 11 vuotta sitten odottaessani kuopustani, kun etsin helpotusta raskausajan vaivoihin ja apua synnytykseen valmistautumiseen. Vuonna 2014 osallistuin ensimmäiseen Spinning Babies -koulutukseen Amsterdamissa, ja sertifioiduin Spinning Babies -synnytysvalmentajaksi vuonna 2019.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

11 + 1 =

Synnytys tukihenkilön opas

Ilmainen kätilön opas tukihenkilölle + synnytystoivelista!

 

Kirjoita allaolevaan kenttään sähköpostisi ja lähetän sinulle ilmaisen 11-sivuisen tukihenkilön oppaan synnytykseen sekä pohjan synnytystoivelistan kirjoittamiseen. Saat myös uutisia tulevista tapahtumista sähköpostiisi keskimäärin 1-2 kertaa kuussa. 

Kiitos tilauksesta! Tarkista myös roskaposti- tai tarjouspostilaatikkosi, jos et näe viestiä inboxissasi. Jos viesti ei ole saapunut inboxiisi muutaman minuutin kuluessa, kokeile sähköpostisi hakutoimintoa hakusanalla jaga.fi.