Spinning Babies® -synnytysvalmennus

Kehollista tasapainoa raskauteen ja synnytykseen
Varaa nyt

Toiveena kivuton raskausaika ja sujuvampi synnytys?

Nyt on Suomessakin tilaisuus osallistua Spinning Babies® -synnytysvalmennukseen! Keväällä 2021 synnytysvalmennus järjestyy kotikäyntinä Helsingissä tai etänä. Voit tulla valmennukseen missä tahansa vaiheessa raskautta.
Etävalmennukseen kuuluu Spinning Babies® Parent Class -video (englanniksi, ei tekstityksiä) sekä kaksi etävastaanottoa. Videon voit ladata omalle laitteellesi ja katsoa kotona!
Spinning Babies -synnytysvalmennuksessa painotetaan vauvan aktiivista roolia synnytyksessä. Synnytyksen aikana vauvan täytyy laskeutua lantion läpi. Spinning Babies auttaa ymmärtämään, miten vauvan tarjonta vaikuttaa synnytyksen kulkuun ja kuinka vauvan asentoon kohdussa vaikuttaa raskausaikana ja synnytyksessä. Valmennuksessa opit liikkeitä, jotka auttavat tekemään vauvalle tilaa lantion eri osiin. Opit, miten voit yhdessä synnytyskumppanisi kanssa vaikuttaa luisen lantion ja pehmytosien myötäävyyteen ja rentouttaa kehoa raskausaikana ja synnytyksessä. 

Spinning Babies -synnytysvalmennuksen aikana opit

  • Spinning Babies® -tekniikoita raskausaikaan ja synnytykseen auttamaan vauvaa hyvään asentoon kohdussa
  • ”Daily Essentials” -harjoituksia ja venytyksiä lievittämään raskausajan kipuja ja valmistamaan kehoa synnytykseen
  • Synnytysasentoja, jotka avaavat lantiota ja auttavat vauvaa syntymään helpommin
  • Kumppanille tapoja helpottaa synnyttäjän oloa raskausaikana ja synnytyksessä
Spinning Babies Certified Parent Educator

Kätilö Eeva Itkonen on sertifioitu Spinning Babies -synnytysvalmentaja (Spinning Babies® Certified Parent Educator).

Valmennuksen jälkeen saat itsellesi sähköisen kattavan englanninkielisen Spinning Babies -materiaalin tueksesi synnytykseen valmistautumiseen.

Yksilövalmennus 190  euroa/ 3 h valmennus (2 henkilöä) kotikäyntinä. Sisältää kattavan synnytysvalmennuksen, jossa opit paljon erilaisia tekniikoita ja harjoituksia raskausaikaan ja synnytykseen. Jos tarvitset täsmäohjausta esimerkiksi perätilavauvan kääntämiseen, pitkittyneeseen latenssivaiheeseen tai ratkaisuja muuhun tilanteeseen, niin voit myös varata lyhyemmän kotikäynti- tai etävastaanottoajan (120 euroa / 60 euroa).

Etävalmennus sisältää kaksi etätapaamista ja videon. Etäsynnytysvalmennuksen hinta on 140 euroa.

Pienryhmävalmennus 4-8 hengen ryhmässä on toistaiseksi tauolla.

Tutustuin Spinning Babies -menetelmään kahdeksan vuotta sitten odottaessani kuopustani, kun etsin helpotusta raskausajan vaivoihin ja apua synnytykseen valmistautumiseen. Vuonna 2014 osallistuessani Spinning Babies -koulutukseen Amsterdamissa kovin moni ei Suomessa vielä ollut kuullut koko asiasta. Vähitellen yksityisyrittäjänä toimivat kätilöt ja doulat alkoivat levittää sanaa asiakkaidensa keskuudessa. Tällä hetkellä varmasti lähes jokainen synnytyssalissa työskentelevä kätilö ympäri Suomea tietää ainakin jonkun kollegan, joka on perehtynyt menetelmän käyttöön. Olen iloinen, että nyt myös perheiden on mahdollista saada Spinning Babies -valmennusta jo raskausaikana.

Spinning Babies
Opetus oli selkeää ja havainnollistavaa. Opimme paljon perusasioita, joista osan olin/olimme kuulleet/lukeneet, mutta asiat aukesivat paljon paremmin konkreettisten esimerkkien avulla. Erityisen hyvin selkeni nyt vauvan liikkuminen lantiossa ja miten vauvalle pystyy tehdä tilaa omilla liikkeillään. Myös liikkeiden harjoittelu konkreettisesti ja rauhassa toimi hyvin ja tuntuu että ne on nyt helppo ottaa käyttöön.

Oli oikein informatiivista meille ensikertalaisille ja miehenikin pääsi aktiivisesti osallistumaan ja koki hyötyvänsä kurssin sisällöstä. Oli tärkeää päästä käytännössä kokeilemaan harjoituksia. Nyt on varma olo lähteä harjoittelemaan kotona.

Ajanvaraus Spinning Babies -valmennukseen

Olen kiinnostunut yksilövalmennuksesta

Olen kiinnostunut synnytysvalmennuksesta pienryhmässä

10 + 5 =

Perätilan kääntäminen, breech tilt
Standing sacral release
Dip the Hip Spinning Babies
Forward leaning inversion Spinning Babies
Synnytys tukihenkilön opas

Ilmainen kätilön opas tukihenkilölle + synnytystoivelista!

 

Kirjoita allaolevaan kenttään sähköpostisi ja lähetän sinulle ilmaisen 11-sivuisen tukihenkilön oppaan synnytykseen sekä pohjan synnytystoivelistan kirjoittamiseen. Saat myös uutisia tulevista tapahtumista sähköpostiisi keskimäärin 1-2 kertaa kuussa. 

Kiitos tilauksesta! Tarkista myös roskaposti- tai tarjouspostilaatikkosi, jos et näe viestiä inboxissasi. Jos viesti ei ole saapunut inboxiisi muutaman minuutin kuluessa, kokeile sähköpostisi hakutoimintoa hakusanalla jaga.fi.