Etädoula tukee raskausaikana ja synnytyksessä videopuhelun ja viestien välityksellä

Varaa nyt

Kätilön ja doulan etäpalvelujen avulla valmistaudut ja saat tukea netissä

Etädoula on synnyttäjän ja koko perheen tukihenkilö. Toimin Helsingistä käsin, mutta etäpalvelut ovat saatavillasi sijainnista riippumatta koko Suomessa ja ulkomailla.

Synnytysvalmennus netissä kätilön etävastaanotolla

Etävastaanotolla keskitytään sinun raskauteesi ja tulevaan synnytykseesi videopuhelun välityksellä (Skype tai Whatsapp). Puoliso, kumppani tai tukihenkilö on tervetullut osallistumaan etäsynnytysvalmennukseen. Yksi synnytysvalmennuskerta etänä kestää noin 1,5 tuntia. Etävalmennuksessa keskustellaan ajatuksistasi, toiveistasi, huolistasi, mahdollisista aiemmista synnytyskokemuksistasi ja imetyksestä omien toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Saat tietoa siitä, miten voit valmistautua tulevaan synnytykseen ja imetykseen. Voit varata yhden tai useamman etävastaanoton.

Lue lisää synnytysvalmennuksen sisällöstä

Hinnasto

Birthing from within -synnytysvalmennus etäryhmässä

Syksyllä 2020 voit osallistua ryhmämuotoiseen synnytysvalmennukseen myös etäyhteydellä. Birthing from within -synnytysvalmennuksessa yhdistyvät tiedollinen, käytännöllinen ja emotionaalinen valmistautuminen. Tavoitteena ei ole saavuttaa tietynlaista synnytystä, vaan valmistautua siihen, että jokainen synnytys on ainutlaatuinen ja ennustamaton prosessinsa, joka tuo jokaiselle eteen erilaisia asioita. 

Lue lisää Birthing from within -synnytysvalmennuksesta

Etädoulapaketti

Etädoula sopii sinulle, joka kaipaat tiiviimpää tukea synnytykseen valmistautumiseen ja itse synnytykseen. Etädoulana olen tavoitettavissa raskauden ja synnytyksen aikana etänä, viestien ja videopuheluiden avulla. Kätilödoulan tuki on nyt saatavillasi riippumatta sijainnista ja muuttuvasta koronavirustilanteesta.

Etädoulan synnytysvalmennuspakettiin kuuluu:

  • Yksi 1,5 h kestävä videopuhelu, jonka aiheet valitaan toiveidesi ja oman tilanteesi mukaisesti. Spinning Babies® -synnytysvalmennusta ei ole kokonaisuudessaan mahdollista pitää etänä, mutta saat halutessasi omaan tilanteeseesi sopivaa ohjausta.
  • Yhteydenpito sähköpostilla ja puhelimitse kaikissa sinua askarruttavissa kysymyksissä koko raskauden ajan
  • Tuki puhelimitse tai videopuhelulla myös synnytyksen aikana: erittäin hyödyllinen esimerkiksi käynnistyksen ja pitkän synnytyksen aikana tai kun kaipaat keskustelua tutun kätilön kanssa
  • Etävastaanotto synnytyksen jälkeen: tukea omaan toipumiseen, imetysohjaus, synnytyksen tapahtumien ja kokemuksen läpikäyminen yhdessä sekä vastauksia kysymyksiin vauvan hoidosta
  • Pakettiin voi lisätä etävastaanottoja tarpeen mukaan -10 % alennuksella normaalihinnasta.

Lue lisää kätilödoulan synnytysvalmennuksesta ja etätuesta synnytyksen aikana.

Hinnasto

Kätilön etävastaanotto

Etävastaanoton voit varata missä tahansa asiassa, josta haluat keskustella kätilön kanssa. Esimerkiksi synnytyksen tapahtumien ja kokemuksen läpikäyminen yhdessä kätilön kanssa auttaa saamaan uusia näkökulmia synnytyspettymykseen tai muuten mieltä vaivaavaan synnytykseen. Synnytyskokemus voi olla tuore tai siitä voi olla kulunut pitkäkin aika.

Hinnasto 

Eeva Itkonen

Eeva Itkonen

Kätilö, terveydenhoitaja, VTM, sertifioitu doula

Muu koulutus:

Birthing From Within Trained Mentor 2020

Spinning Babies® Certified Parent Educator 2019

Vesisynnytyskoulutus 2016

Birth Story Listening 1-2, Birthing From Within 2015

Birth Art, Birthing From Within 2014

Lantio synnytyksessä -koulutus 2014

Spinning Babies -workhop 2014

Heart & Hands -workshop, Elizabeth Davies, 2013

Ota yhteyttä ja kysy lisää etäpalveluista!

11 + 10 =

Synnytys tukihenkilön opas

Ilmainen kätilön opas tukihenkilölle + synnytystoivelista!

 

Kirjoita allaolevaan kenttään sähköpostisi ja lähetän sinulle ilmaisen 11-sivuisen tukihenkilön oppaan synnytykseen sekä pohjan synnytystoivelistan kirjoittamiseen. Saat myös uutisia tulevista tapahtumista sähköpostiisi keskimäärin 1-2 kertaa kuussa.

Kiitos tilauksesta! Tarkista myös roskaposti- tai tarjouspostilaatikkosi, jos et näe viestiä inboxissasi. Jos viesti ei ole saapunut inboxiisi muutaman minuutin kuluessa, kokeile sähköpostisi hakutoimintoa hakusanalla jaga.fi.