Etädoula tukee raskausaikana ja synnytyksessä videopuhelun ja viestien välityksellä

Varaa nyt

Kätilön ja doulan etäpalvelujen avulla valmistaudut ja saat tukea netissä

Etädoulana ja -kätilönä tuen synnyttäjää ja koko perhettä raskausaikana, synnytyksessä ja synnytyksen jälkeen mm. imetyksessä ja synnytyskokemuksen käsittelemisessä. Toimin Helsingistä käsin, mutta etäpalvelut ovat saatavillasi sijainnista riippumatta koko Suomessa ja ulkomailla videopuhelun (Zoom, Skype, Whatsapp), viestien ja puhelun välityksellä.

Miten voin auttaa?

  • Raskauteen liittyvissä kysymyksissä ja synnytykseen valmistautumisessa auttaa synnytysvalmennus kätilön etävastaanotolla.
  • Etädoulan palvelupakettiin kuuluu yhteydenpito raskausaikana, etäläsnäolo synnytyksessä sekä etätapaamisia ennen ja jälkeen synnytyksen.
  • Synnytyskeskustelu synnytyskokemuksesta on mahdollista käydä myös etävastaanottona videopuhelun välityksellä

Synnytysvalmennus netissä kätilön etävastaanotolla

Synnytykseen valmistautuminen onnistuu kätilön kanssa kotoa käsin! Etävalmennuksessa keskitytään sinulle tärkeisiin kysymyksiin liittyen raskauteen ja tulevaan synnytykseen, imetykseen ja vauva-aikaan videopuhelun välityksellä (Zoom, Skype tai Whatsapp). Puoliso, kumppani tai tukihenkilö on tervetullut osallistumaan etäsynnytysvalmennukseen. Yksi synnytysvalmennuskerta etänä kestää noin 1,5 tuntia.

Etävalmennuksessa saat työkaluja ja harjoituksia synnytykseen valmistautumiseen, kivunlievitykseen ja rentoutumiseen. Lisäksi keskustellaan ajatuksistasi, toiveistasi, huolistasi, mahdollisista aiemmista synnytyskokemuksistasi ja imetyksestä omien toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Spinning Babies® -synnytysvalmennusta (3 h) ei ole kokonaisuudessaan mahdollista pitää etänä, mutta saat halutessasi omaan tilanteeseesi sopivaa ohjausta (esim. vauvan perätila, kipu raskausaikana, aikaisempi virhetarjonta tai sektioon päättynyt synnytys).

Katso alta myös etädoulan paketit synnytykseen valmistautumiseen! Paketeista löytyy ratkaisu myös silloin, kun kaipaat henkilökohtaista tukea tapaamisten lisäksi sekä etäläsnäoloa synnytyksen aikana, niin katso alta etädoulapakettini!

Lue lisää synnytysvalmennuksen sisällöstä

Hinnasto

Etädoulan pakettiin kuuluu synnytysvalmennus ja kätilödoulan jatkuva tuki

Etädoula sopii sinulle, joka kaipaat kätilön tiiviimpää tukea synnytykseen valmistautumiseen ja itse synnytykseen. Etädoulana olen tavoitettavissa raskauden ja synnytyksen aikana etänä, viestien ja videopuheluiden avulla. Kätilödoulan tuki on nyt saatavillasi riippumatta sijainnista ja muuttuvasta koronavirustilanteesta.

Yksikin synnytysvalmennuskerta voi antaa hyviä työkaluja, mutta usein uusia kysymyksiä tulee mieleen raskauden edetessä ja osa asioista unohtuu. Kätilödoulan synnytysvalmennus kulkee kanssasi aina synnytykseen saakka ja sen yli. Tapaamisissa käsitellään sinulle tärkeitä asioita synnytykseen valmistautumisessa, ja saat monipuolisesti harjoituksia ja työkaluja synnytystä varten. Lisäksi perus- ja kattavaan pakettiin kuuluu yhteydenpito koko raskauden ajan ja jopa synnytyksen aikana. Voit valita sinulle sopivan paketin tarpeidesi mukaan:

Kotikäynti etävastaanoton sijaan mini-, perus- tai kattavaan pakettiin 

Pakettiin kuuluva etätapaaminen tai useampi on mahdollista vaihtaa kotikäynniksi (1,5 h) Helsingin seudulla. Kotikäynnin hinta + 60 € lisätään paketin hintaan. Kotikäynti voi pitää sisällään synnytysvalmennuksen tai synnytyskeskustelun aiemmasta kokemuksesta. Voin myös tulla kotikäynnille synnytyksen jälkeen (mahdollisuus myös vauvan punnitsemiseen ja tarkastukseen). 

Raskausajan tapaamisista osa on mahdollista siirtää myös synnytyksen jälkeiseen aikaan. Jokaiseen pakettiin voidaan lisätä myös synnytyskokemuksen purkaminen (2-3 kk synnytyksen jälkeen).

Lue lisää synnytysvalmennustapaamisten sisällöstä

Kaikkien palveluiden hinnat löydät hinnastosta.

Kätilön etävastaanotto ja synnytyskeskustelu

Etävastaanoton voit varata missä tahansa asiassa, josta haluat keskustella kätilön kanssa. Esimerkiksi synnytyksen tapahtumien ja kokemuksen läpikäyminen yhdessä kätilön kanssa auttaa saamaan uusia näkökulmia synnytyspettymykseen tai muuten mieltä vaivaavaan synnytykseen. Synnytyskokemus voi olla tuore tai siitä voi olla kulunut pitkäkin aika.

Hinnasto 

Etäpalvelujen lisäksi teen myös Helsingissä kotikäyntejä. Kysy lisää ja sovitaan sinulle sopiva palvelu!

Eeva Itkonen

Eeva Itkonen

Kätilö, terveydenhoitaja, VTM, sertifioitu doula

Muu koulutus:

Birthing From Within Trained Mentor 2020

Spinning Babies® Certified Parent Educator 2019

Vesisynnytyskoulutus 2016

Birth Story Listening 1-2, Birthing From Within 2015

Birth Art, Birthing From Within 2014

Lantio synnytyksessä -koulutus 2014

Spinning Babies -workhop 2014

Heart & Hands -workshop, Elizabeth Davies, 2013

Ota yhteyttä ja kysy lisää etäpalveluista!

Haluan lisätietoa seuraavista (voit valita useita vaihtoehtoja)

10 + 11 =

Synnytys tukihenkilön opas

Ilmainen kätilön opas tukihenkilölle + synnytystoivelista!

 

Kirjoita allaolevaan kenttään sähköpostisi ja lähetän sinulle ilmaisen 11-sivuisen tukihenkilön oppaan synnytykseen sekä pohjan synnytystoivelistan kirjoittamiseen. Saat myös uutisia tulevista tapahtumista sähköpostiisi keskimäärin 1-2 kertaa kuussa.

Kiitos tilauksesta! Tarkista myös roskaposti- tai tarjouspostilaatikkosi, jos et näe viestiä inboxissasi. Jos viesti ei ole saapunut inboxiisi muutaman minuutin kuluessa, kokeile sähköpostisi hakutoimintoa hakusanalla jaga.fi.