Jos etsit synnytykseesi doulaa kesälle 2015, kesä- ja heinäkuussa on vielä hyvin vapaata. Doulapakettiin kuuluu maksuton tutustumistapaaminen, kaksi ennakkotapaamista, synnytyspäivystys rv 38 alkaen synnytykseen saakka, varadoulan päivystys sekä yksi jälkitapaaminen synnytyksen jälkeen. Toimin doulana Helsingissä, Espoossa sekä myös Uudellamaalla (Porvoon, Lohjan ja Hyvinkään synnytyssairaalat ja kotisynnytykset).

Tens-laitteita synnytyksen kivunlievitykseen on vapaana toukokuun puolivälistä lähtien, ja laitteen voi noutaa Studio Manipurasta Kampista, Salomonkatu 19, 00100 Helsinki. La Bassine -synnytysallas on vuokrattavana kesä-heinäkuussa. Lue lisää doulan palveluista ja Tens- ja allasvuokrauksesta!

Synnytys tukihenkilön opas

Ilmainen kätilön opas tukihenkilölle + synnytystoivelista!

 

Kirjoita allaolevaan kenttään sähköpostisi ja lähetän sinulle ilmaisen 11-sivuisen tukihenkilön oppaan synnytykseen sekä pohjan synnytystoivelistan kirjoittamiseen. Saat myös uutisia tulevista tapahtumista sähköpostiisi keskimäärin 1-2 kertaa kuussa. 

Kiitos tilauksesta! Tarkista myös roskaposti- tai tarjouspostilaatikkosi, jos et näe viestiä inboxissasi. Jos viesti ei ole saapunut inboxiisi muutaman minuutin kuluessa, kokeile sähköpostisi hakutoimintoa hakusanalla jaga.fi.