Lantionpohjalokakuu kampanjoi hauskempien lantionpohjaharjoitusten puolesta

22.10.2017 | Lantionpohja

Lantionpohjalokakuun idea syntyi, kun kätilö, VTM Eeva Itkonen ja joogaohjaaja, FM Hanna-Mari Nieminen keksivät keinon parantaa naisten elämänlaatua. Pienten lasten äiteinä olemme huomanneet, että tylsä treeni jää arjessa viimeiselle sijalle. Tarvitaan joogan rentoutta ja kätilön asiantuntemusta, jotta tuloksena on rentouttavia ja elinvoimaa lisääviä eli yksinkertaisesti ihania lantionpohjaharjoituksia!

Rakasta lantionpohjaasi! -joukkorahoituskampanjan tuotoilla aiomme toteuttaa uudenlaisen, entistä paremman lantionpohjatreenin. Palaute naisilta on ollut innostunutta ja joukkorahoitus Mesenaatti.me-palvelussa on lähtenyt kertymään vauhdilla.

 

Oletko kyllästynyt tylsään ja hankalaan lantionpohjatreeniin?

Rakasta lantionpohjaasi! on kätilön ja joogaohjaajan yhteinen joukkorahoituskampanja parempien lantionpohjaharjoitusten puolesta.

Tule mukaan!

Lantionpohja ei ole vain vaihdevuosi-ikäisten naisten ongelma

Lantionpohjan ongelmat koskettavat suurta joukkoa eri-ikäisiä naisia. Nuoret, paljon treenaavat naiset kärsivät kireän lantionpohjan aiheuttamista voimakkaista kuukautiskivuista, yhdyntäkivuista ja virtsankarkailusta. Toinen apua etsivä ryhmä ovat kolmi-nelikymppiset pitkään istumatyötä tehneet naiset, joiden lantionpohja on hukassa synnytyksen jälkeen. Lantionpohja on koko kehon tuen keskus, joka toimii yhteistyössä vatsa- ja selkälihasten kanssa ja vaikuttaa ryhtiin, tukielimistön kuntoon ja seksuaaliseen hyvinvointiin.

Nykyiset lantionpohjaharjoitukset on suunnattu kuvitteelliselle naiselle, joka jaksaa päivästä ja vuodesta toiseen tehdä tylsää peräaukon puristamistreenia. Moni nainen ei opi edes tunnistamaan oikeita lihaksia saatavilla olevien harjoitteiden avulla, ja suuri osa jättää treenin kesken.

Lantionpohjatreenin täytyy olla hauskaa!

Kokemuksemme mukaan naiset tietävät lantionpohjaharjoittelun hyödyt. Suurin ongelma on oikeanlaisen harjoittelun opettelu sekä motivaation ylläpitäminen. Pidätysongelmiin tai seksuaalisuuteen liittyvä häpeä on huono motivaattori. Syyllisyydentunto ei ylläpidä kestävää motivaatiota, ja se saa harjoittelun tuntumaan vastenmieliseltä.

Lantionpohjalokakuu tekee lantionpohjaharjoittelusta kaikkien naisten yhteisen asian, joka lisää positiivisuutta ja hyvää mieltä. Kampanja leviää somessa #lantionpohjalokakuu ja #rakastalantionpohjaasi.

Auta meitä onnistumaan!

Yhteisörahoituksen idea on, että rahoittajat osallistuvat yhdessä tärkeän hankkeen rahoittamiseen ja saavat vastineeksi kampanjan lopputuotoksen, kampanjatuotteita tai palveluja.

Rakasta lantionpohjaasi! -yhteisörahoituskampanjan minimitavoite on 3 000 euroa. Tällä summalla toteutamme kuunneltavien harjoitusten sarjan, jonka voit ladata omalle älylaitteellesi tai tietokoneellesi. Suunnittelemme harjoitukset pitkäaikaisen kokemuksen ja koulutuksen pohjalta.

6 000 euroa auttaa meitä kehittämään jakelukanavia ja käytettävyyttä siten, että harjoitukset ovat vielä helpommin saatavilla esimerkiksi mobiilisovelluksen tai muun kätevän käyttöliittymän avulla.

10 000 euroa antaa meille mahdollisuuden kehittää yhteistyötä seksuaaliterveyden edistämisen parissa työskentelevien terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Pystymme tekemään töitä sen eteen, että kenenkään ei tarvitse enää kärsiä huonoista lantionpohjajumppaohjeista ja harjoitukset ovat laajemmin kaikkien saatavilla.

 

Synnytys tukihenkilön opas

Ilmainen kätilön opas tukihenkilölle + synnytystoivelista!

 

Kirjoita allaolevaan kenttään sähköpostisi ja lähetän sinulle ilmaisen 11-sivuisen tukihenkilön oppaan synnytykseen sekä pohjan synnytystoivelistan kirjoittamiseen. Saat myös uutisia tulevista tapahtumista sähköpostiisi keskimäärin 1-2 kertaa kuussa. 

Kiitos tilauksesta! Tarkista myös roskaposti- tai tarjouspostilaatikkosi, jos et näe viestiä inboxissasi. Jos viesti ei ole saapunut inboxiisi muutaman minuutin kuluessa, kokeile sähköpostisi hakutoimintoa hakusanalla jaga.fi.