Instagram-joulukalenterista parhaat vinkit synnytykseen valmistautumiseen

02.12.2017 | Synnytys

Joulukalenterista löydät tietoa, inspiraatiota ja joka päivä uuden vinkin synnytykseen valmistautumiseen. Liity mukaan seuraamaan: @synnytysvalmennus 🎄

Synnytysvalmennuksen kehittämiskyselyyn osallistui lyhyessä ajaassa 67 vastaajaa. Kiitos kaikille vastaajille arvokkaan kokemustiedon jakamisesta! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Kehittämistyö yhteistyössä perheiden kanssa ei pysähdy tähän. Aika on ajanut ammattilaiskeskeisen kehittämistavan ohi, parhaisiin tuloksiin päästään yhteistyössä niiden kanssa, joita asia koskee.

Rauhallista joulunodotusta!

Synnytys tukihenkilön opas

Ilmainen kätilön opas tukihenkilölle + synnytystoivelista!

 

Kirjoita allaolevaan kenttään sähköpostisi ja lähetän sinulle ilmaisen 11-sivuisen tukihenkilön oppaan synnytykseen sekä pohjan synnytystoivelistan kirjoittamiseen. Saat myös uutisia tulevista tapahtumista sähköpostiisi keskimäärin 1-2 kertaa kuussa. 

Kiitos tilauksesta! Tarkista myös roskaposti- tai tarjouspostilaatikkosi, jos et näe viestiä inboxissasi. Jos viesti ei ole saapunut inboxiisi muutaman minuutin kuluessa, kokeile sähköpostisi hakutoimintoa hakusanalla jaga.fi.