Tule mukaan kehittämään synnytysvalmennusta!

14.11.2017 | Synnytys

Oletko saanut tai saamassa vauvan? Sinulla on arvokasta kokemusta!

Kätilö- ja koulutuspalvelu Jaga on mukana suunnittelemassa sekä ryhmä- että verkkokurssivalmennusta. Olemme erityisen kiinnostuneita kaikista synnytykseen valmistautumiseen liittyvistä kokemuksista – sekä synnyttäjän itsensä että isän, toisen vanhemman ja tukihenkilön näkökulmasta. Vastaamalla kyselyyn autat kehittämään synnytysvalmennusta perheiden tarpeista käsin.

Tai kopioi linkki selaimesi osoiteriville:
https://jaga-lv.creamailer.fi/survey/es2cdh4mmifos

Vastaukset ovat luottamuksellisia. Kyselyvastauksista muodostuva aineisto käsitellään niin, ettei yksittäisiä vastaajia pysty tunnistamaan. Vastauksia voidaan hyödyntää synnytysvalmennuksen kehittämisessä sekä opetustarkoituksessa. Annan mielelläni lisätietoa kyselystä. Vastaaminen vie 5-15 minuuttia. Vastaajien kesken arvotaan 30.11.2017 Design by Ilonan vauvakorttisetti (vauvan kuukausikortit) ja Weledan tuotteita. Pyydä myös puolisoasi/kumppaniasi vastaamaan kyselyyn!

Kiitos osallistumisestasi!

Synnytys tukihenkilön opas

Ilmainen kätilön opas tukihenkilölle + synnytystoivelista!

 

Kirjoita allaolevaan kenttään sähköpostisi ja lähetän sinulle ilmaisen 11-sivuisen tukihenkilön oppaan synnytykseen sekä pohjan synnytystoivelistan kirjoittamiseen. Saat myös uutisia tulevista tapahtumista sähköpostiisi keskimäärin 1-2 kertaa kuussa. 

Kiitos tilauksesta! Tarkista myös roskaposti- tai tarjouspostilaatikkosi, jos et näe viestiä inboxissasi. Jos viesti ei ole saapunut inboxiisi muutaman minuutin kuluessa, kokeile sähköpostisi hakutoimintoa hakusanalla jaga.fi.