Synnytysvalmennus netissä kätilön kanssa

31.08.2020 | Synnytys | 0 Kommenttia

Kätilön ja doulan etäpalvelujen avulla valmistaudut raskausaikana synnytykseen ja vauvan tuloon. Synnytysvalmennus verkkokurssina on kasvattanut suosiota korona-aikana, mutta henkilökohtaista tukea on myös mahdollista saada netissä. Kätilön etäpalvelut ovat saatavillasi koko Suomessa ja ulkomailla videopuhelun ja viestien välityksellä.

Syksyllä 2020 saatavilla ovat synnytysvalmennus netissä kätilön etävastaanotolla, Birthing from within -synnytysvalmennus etäryhmässä ja etädoulapaketti (tiivistä tukea synnytykseen valmistautumiseen ja itse synnytykseen). Kätilön etävastaanoton voit varata missä tahansa asiassa, josta haluat keskustella kätilön kanssa. 

Synnytysvalmennuksessa opit esimerkiksi

  • Miten voit valmistautumalla vaikuttaa synnytyskokemukseen ja synnytysympäristöön
  • Lääkkeettömistä ja lääkkeellisistä kivunlievitysmenetelmistä synnytyksen eri vaiheissa
  • Yksinkertaisia harjoituksia, joilla voit lisätä kehollista tasapainoa raskausaikana ja synnytyksen etenemiselle suotuisia asentoja.
  • Lempeitä harjoituksia auttamaan vauvaa parempaan asentoon, jos vauva on perätilassa tai poikittain kohdussa.
  • Näin voit vähentää kehon jännitysten, kiputilojen ja vanhojen vammojen vaikutuksia synnytyksen kulkuun.

Seuraa Instagramissa: @katilo_jaga

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Click here to opt-out.
Synnytys tukihenkilön opas

Ilmainen kätilön opas tukihenkilölle + synnytystoivelista!

 

Kirjoita allaolevaan kenttään sähköpostisi ja lähetän sinulle ilmaisen 11-sivuisen tukihenkilön oppaan synnytykseen sekä pohjan synnytystoivelistan kirjoittamiseen. Saat myös uutisia tulevista tapahtumista sähköpostiisi keskimäärin 1-2 kertaa kuussa.

Kiitos tilauksesta! Tarkista myös roskaposti- tai tarjouspostilaatikkosi, jos et näe viestiä inboxissasi. Jos viesti ei ole saapunut inboxiisi muutaman minuutin kuluessa, kokeile sähköpostisi hakutoimintoa hakusanalla jaga.fi.