Miten synnytys etenee? Kuuntele Onnen kuplia -podcastin jakso synnytyksen vaiheista

06.10.2020 | Synnytys

Vierailin Onnen kuplia -podcastissa juttelemassa Paulan kanssa siitä, miten synnytys tavallisesti etenee. Jokainen on varmasti kuullut avautumisvaiheesta, ponnistusvaiheesta ja jälkeisvaiheesta (kun istukka syntyy), mutta synnytyksestä voi erottaa vielä useampiakin vaiheita. Jokainen synnytys etenee omaan yksilölliseen tahtiinsa, mutta valmistautuessa on silti hyvä tietää, mitä voi olla odotettavissa. Yksi yleisimmistä kysymyksistä liittyy synnytyksen käynnistymiseen, ja miksi sen ennustaminen onkaan niin vaikeaa! 

Onnen kuplia -podcastissa keskustellaan vaihtuvien vieraiden kanssa synnytykseen ja vauvan saamiseen liittyvistä aiheista. Podcastin jokaiseen jaksoon voi lähettää omia kysymyksiä asiantuntijalle. Kannattaa käydä katsomassa tulevat aiheet ja lähettämässä omat kysymykset nettisivujen kautta. Seuraavan kerran vierailen podcastissa loppuvuodesta juttelemassa ensiviikoista vauvan kanssa.

Onnen kuplia -podcastia voit kuunnella useammassa palvelussa:  SpotifyAcastApple podcastsGoogle podcasts tai klikkaa kuuntelemaan jakso nettisivuilla: www.onnenkuplia.fi/l/jakso-3-synnytyksen-vaiheet/

Kuva: @golyak / Depositphotos

Synnytys tukihenkilön opas

Ilmainen kätilön opas tukihenkilölle + synnytystoivelista!

 

Kirjoita allaolevaan kenttään sähköpostisi ja lähetän sinulle ilmaisen 11-sivuisen tukihenkilön oppaan synnytykseen sekä pohjan synnytystoivelistan kirjoittamiseen. Saat myös uutisia tulevista tapahtumista sähköpostiisi keskimäärin 1-2 kertaa kuussa. 

Kiitos tilauksesta! Tarkista myös roskaposti- tai tarjouspostilaatikkosi, jos et näe viestiä inboxissasi. Jos viesti ei ole saapunut inboxiisi muutaman minuutin kuluessa, kokeile sähköpostisi hakutoimintoa hakusanalla jaga.fi.